test

Kees Volkers

In 1987 heb ik de opleiding Fysiotherapie in Utrecht afgerond, en in 1995 de opleiding Manuele therapie aan de SOMT. Sinds november 1999 werk ik in de praktijk aan de Nieuwstraat in Nieuw Vennep.

In de fysiotherapie draait alles om het bewegen en ook de ontwikkelingen in de therapeutische mogelijkheden zijn volop in beweging. Om mee te gaan in deze ontwikkeling volg ik regelmatig cursussen om nieuwe therapeutische mogelijkheden te kunnen gebruiken in mijn praktijk. De meest recente cursussen die ik gevolgd heb zijn Dry Needling en Medical Taping Concept. Omdat ik als therapeut werk vanuit een persoonlijke individuele benadering heb ik niet alleen oog voor de lichamelijke aspecten van de klacht. Ik werk vanuit een totaalbeeld van de mens waarbij geestelijke aspecten zoals emoties, gedachten, overtuigingen, en sociale omstandigheden net zo belangrijk kunnen zijn. Deze holistische manier van werken heeft nog verder vorm gekregen door opleidingen vanuit de visie van de Chinese geneeskunde te volgen. Voor mij is de oosterse filosofie een goede aanvulling op onze westerse kijk op gezondheidsklachten.

Mijn interesse in het bewegen gaat verder dan alleen het helpen van patienten met klachten. Zelf beweeg ik ook graag, fietsen en schaatsen zijn mijn sporten. Niet alleen zelf sporten maar ook anderen begeleiden tijdens het sporten, zowel de (top)sporter die het maximale uit zichzelf wil halen als mensen die hun fitheid willen verbeteren door sport, doe ik met veel plezier.test

Lisette Wesselman

Ik heb in 2008 de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Leiden. Mijn stages heb ik gelopen in eerstelijns praktijken en in het LUMC op de afdeling neurologie.
Tijdens en na mijn opleiding heb ik bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag gewerkt als verzorger/ fysiotherapeut en heb hier veel ervaring met (acute)sportblessures opgedaan.

In april 2013 heb ik de cursus ‘Medical Taping Concept’ gedaan. Deze vorm van tapen helpt spieren te ontspannen (bv in de nek) of juist te activeren (zoals na een knieoperatie). Daarnaast is het heel goed werkzaam bij kneuzingen, zwelling en vervelende littekens.

In september 2010 ben ik begonnen aan de Master Manuele Therapie aan de SOMT. In september 2013 heb ik deze Master afgerond en ben ik dus manueel therapeut. Ik ben daardoor gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom (rug en nek), maar ook in klachten aan de heup, schouder en de andere gewrichten. De literatuur omtrent het effect van manuele therapie breidt zich steeds meer uit.

Om mijn kennis en vaardigheden te vergroten, doe ik regelmatig cursussen en volg ik lezingen / congressen. In oktober 2014 heb ik een uitgebreide cursus gevolgd over de schouder, waarbij veel aandoeningen met hun (effectieve conservatieve) therapie naar voren zijn gekomen. In juni 2015 heb ik een cursus gedaan over knie artrose.

Ik werk 4 dagen in de praktijk: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.test

Elvira Elstgeest

Fysiotherapie; voor mij bestaat er geen beter vak! Graag ga ik samen met jou kijken wat voor jou de beste weg is naar afname van de klachten zowel op korte als lange termijn.

Ieder persoon is uniek en ik geef graag de persoonlijke aandacht die daarbij aansluit. Ik ben algemeen fysiotherapeut met meerdere specialisaties waaronder medische trainingstherapie, beweegprogramma’s voor chronische klachten en medical taping.


Als ZwangerFit-docent ben ik daarnaast gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde klachten. Het mooie van fysiotherapeut zijn, vind ik het samen met de patiënt werken aan afname van de klachten voor de lange termijn.

Hierbij kan, naast trainen, ook het verbeteren van de houding en op een efficiënte manier ademhalen een grote rol spelen. Ik heb jarenlange ervaring in het vak, zowel in de sport als de medische kant (ook rondom operaties).

Na de geboorte van mijn drie zoons besloot ik mij ook meer op de zwangerschapsgerelateerde klachten te richten. Het is mooi dat je vaak met kleine veranderingen pijnklachten kan verminderen en daardoor veel meer kan genieten van het zwanger zijn en van je baby.